OUR BLOG

07 May 2020
thumbnail

Allen onu 1 Ekim’e kadar takas etmedi.

Allen onu 1 Ekim’e kadar takas etmedi.

Anlaşma 60 milyon dolar değerinde ve teşviklerle 70 milyon dolara varan bir değere sahip olabilir. Daha önce iş tanımını açıklarken bir kolej koçu işe almayı göz ardı etmemiş ama başarmış olan sahibi David Tepper’ın bu hamlesi cesurca bir anlaşma. açıkça üniversiteden NFL’ye geçmenin “zorluğunu” anladı. Rhule daha önce NFL’de sadece bir yıl geçirdi, bu 2012’de Devler için hücum hattı asistanı olarak görev yaptı.Daha fazla: Rhule ’20’de Cam Newton’u göz ardı etmiyorRhule’de bir yeniden kurucuyu işe almanın Cam Newton için anlamı ne, PanthersPanthers oyuncuları onlar gibi hissediyor RiveraCleveland Browns’ta (6-10) bir antrenörden fazlasını kaybetti Yeni koç: Kevin Stefanski Browns, Vikings hücum koordinatörü Kevin Stefanski’yi koçları olarak işe almayı planlıyor, ESPN’ye bir kaynak doğruladı. 37 yaşındaki Stefanski, son 14 sezonu franchise ile geçirdikten sonra Vikings hücum koordinatörü olarak ilk sezonunu yeni tamamlamıştı. 2019’da Browns’un baş antrenörlük boşluğu için de röportaj yaptı, ancak Cleveland, onu kovmadan önce Freddy Kitchens’i işe almaya karar verdi. Browns’un 6-10 gittiği bir sezon Daha fazla: Kaynaklar: Stefan’ı koç olarak işe alacak Browns, Browns ve Baker Mayfield için Stefanski’nin işe alınması ne anlama geliyor? Kaynaklar: Andrew Berry, Browns’un GM işi için favori olarak kabul edildi Browns sıfırlama: Sallama ne anlama geliyor, ne anlama geliyor? sonraki ve daha fazlasıJohn Dorsey Browns genel menajeri olarak çıktı Browns 1 sezon, 6-10 bitişten sonra Kitchens’i kovduDallas Cowboys (8-8) Yeni koç: Mike McCarthy Uzun sürmedi.

Jerry Jones, McCarthy’nin onun adamı olduğuna karar vermeden önce sadece iki koçla röportaj yaptı. Diğeri ise Cincinnati ile play-off maçı kazanamayan Marvin Lewis’ti. McCarthy özgeçmişinde bir Super Bowl ile geliyor. Bill Parcells’in emekli olmasının ardından Jones, yaklaşık üç hafta süren bir süreçte Wade Phillips’e karar vermeden önce 10 koçla röportaj yaptı.

Bu 48 saatten az sürdü. McCarthy 125-77-1 rekoru kırdı ve Green Bay ile yaptığı 13 sezonun dokuzunda play-off’lara gitti. Jones, bu ekibi bir sonraki seviyeye taşımasını bekliyor. – Todd Archer Daha fazla: Jones, McCarthy’nin Kovboyları Super Bowl’a geri getirebileceğine inanıyor Kovboyların bir koç tutmasının sekiz gün sürdüğü içinde Kaynaklar: Kellen Moore, Kovboyların hücum koordinatörü Can McCarthy, Kovboyları ihtişamlı günlerine döndürmeyi bekliyor mu? Lig kaynakları ESPN’den Adam Schefter’e Salı günü yaptığı açıklamada, New York Giants (4-12) Yeni koç: Joe Judge Giants’ın Patriots geniş alıcılar koçu Joe Judge’ın takımın bir sonraki koçu olması için bir anlaşma yaptığını söyledi. , 38, Giants’ın boşluğu için belirtilen yedi adayın en küçüğüydü ve Alabama koçu Nick Saban ve Patriots koçu Bill Belichick tarafından yönetiliyor.

Gerektiğinde oyuncularla tüyleri karıştırmaktan korkmayan, saçma sapan bir adam olarak kabul edilir.Daha fazla: Kaynaklar: Devler Yargıç işe almak için Yargıç İşi sallaması gereken Giants’tan cesur bir vuruş yaptı Devler GM Dave Gettleman ile all-in yapıyor Kaynak: Devler Shurmur’u iki sezon sonra kovduWashington Redskins (3-13) Yeni koç: Ron RiveraRedskins resmi olarak Rivera’yı yeni antrenörleri olarak seçti. “Antrenör Rivera ile yapılan birkaç görüşmeden sonra, açıkça anlaşıldı. Redskins’in sahibi Dan Snyder yaptığı açıklamada, kazanan futbolu Washington DC’ye geri getirmek için doğru kişi olduğunu belirterek, “Kendisi büyük bir dürüstlükle ligde büyük saygı görüyor ve ülkedeki en iyi koçlardan biri olduğunu kanıtladı. “Rivera, Snyder tarafından işe alınan yedinci baş antrenör oldu. Çünkü 57 yaşındaki Rivera, 3 Aralık’ta Panterler tarafından 5-7’lik bir rekorla kovuldu ve herhangi bir açılış için güçlü bir aday olarak görüldü.Devamı: Redskins resmen Ron adını verdi. Rivera yeni baş antrenörü, Redskins öncesinde yanlış giden ne sident Bruce Allen – ve önümüzdeki 30 Aralık 2019 John Keim ESPN Personel Yazarı Kapat 1994’ten beri Washington Examiner ve diğer medya kuruluşları için Redskins’i kapsıyor Redskins hakkında üç kitap ve bir Cleveland BrownsFollow’de Twitter’da yazmış veya ortak yazmıştır ASHBURN, Va – Washington Redskins’in oyun kurucusu Alex Smith, bir yıldan fazla bir süre önce kariyerini tehdit eden bir sakatlığa rağmen yine de tekrar oynamak istediğini vurguladı. Ayrıca ön büro rolüne ilgi duymadığını söyledi.Smith, Houston Texans’a karşı 18 Kasım 2018’de kırılan fibula ve tibyayı iyileştirirken tüm sezonu sakatlanmış rezerv üzerinde geçirdi.

Smith çok sayıda ameliyat geçirdi. Ancak oynama arzusu hala güçlü. “Şüphesiz, Smith” dedi. “Yine de bunu gittiği yere kadar zorlamaya devam edecek. Hala olduğum yere geri dönme ve oraya geri dönme hayallerim var.

Öngörülemeyen birçok dönüşle çılgın bir yolculuk oldu ama şüphesiz ki amacım bu. “Editörün Seçimi Washington’da Bruce Allen yönetiminde neyin yanlış gitti – ve bundan sonra ne var? Kaynaklar: Redskins Rivera’yı işe alacak; ateş öncesi AllenNFL sezon sonu: Ters giden ne, playoff dışı takımlar için sırada ne var2 RelatedSmith bu sezonu sahibi Dan Snyder’ın kutusundaki maçları izleyerek geçirdi ve sık sık maçlardan önce ve sonra onunla birlikte görüldü – yolda da. Bu Smith’in etkisinin arttığı yönünde spekülasyonlara yol açtı. Bu da bazılarının sonunda ön ofise gelip gelmeyeceğini merak etmesine neden oldu. “Aynı anda GM ve oyun kurucu oldu mu?” dedi Smith gülerek. “Tüm dedikoduları ve dolaşan her şeyi seviyorum. orada. “Ama, dedi Smith, Snyder’la oturdu çünkü bacağı yüzünden hâlâ kenarda kalmasına izin verilmedi. Doktorlar yanlışlıkla vurulacağından ve bir aksaklık yaşayacağından korktular.” orada olmamı, dedi. “Bu süreç boyunca bana verdikleri her şey için çok minnettarım.

Çoğu fark edilmeden gider. Takımdaki tüm erkekler için yaptıkları, özellikle de benim için ve son birkaç yılda olanlarla ilgili olarak ortaya konmaz. …kaçak bahis siteleri ama sahaya geri dönüp tekrar futbol oynamaktan başka bir amacım yok. “Smith’e yakın olanlar, geri dönmek için karşı karşıya kaldığı zorlu yolun her zaman farkında olduğunu söylüyorlar. Ancak, her zaman kararlı olduğunu söylediler. en azından geri dönmeye çalışıyor.Sezonun son iki ayında daha çok antrenman sahasındaydı, bazı bireysel antrenmanlar sırasında çoğunlukla topu oyun kuruculara yandan takıyordu.

Ve bazen sahada fırlatırken görüldü. Çoğunlukla sabit bir pozisyondandı, ancak sağ bacağına dikmesi ve fırlatması gerekiyordu. Ancak, diğer zamanlarda Smith hareket edip fırlatırdı.

Sağ bacağına siyah bir kompresyon kılıfı takıyor. ”İlerleyen Smith, rehabilitasyonundan bahsetti.“ Muhtemelen bu noktada bunu ifade etmenin en iyi yolu bu. Hala ilerliyor, bunun için minnettarım. Henüz duvara çarpmadım ve hala ilerlemeye devam ediyor. “Sorun şu ki, Smith’in iyileşmesi için bir plan yok. Eski Redskins oyun kurucusu Joe Theismann 1985’te benzer bir sakatlık geçirdi ve bu, kariyerine son verdi.

Her ikisi de enfeksiyonlara ve çok sayıda ameliyata maruz kaldı. Her ikisi de mobil oyun kurucu olarak kabul edildi. Yine de, Smith’in izleyebileceği pek fazla örnek yok. “Bu, benim yaralanmamın benzersiz koşullarından biriydi, aslında bir plan yok, dedi Smith.” Takip edebileceğim biri yok bu, benim için, bu [yolun] daha önce gerçekten gezilmemiş olması, meydan okumanın ilgi çekici yanıydı. Bu meydan okumayı ve üstesinden gelebilmeyi kucaklıyorum. Ülkede bu konuda uzman olan herkesle yuvarlanıyoruz ve bunu anlamaya ve haritalandırmaya çalışıyoruz. “Alex Smith, Redskins’in sahibi Dan Snyder’ın kutusunda, eski koçu Urban Meyer ile birlikte görünmesinin sadece bir QB’nin saha seviyesinde olmasının güvenli olmaması işlevi.

 Will Newton / Getty Images Bu arada, Smith çaylak oyun kurucu Dwayne Haskins’e akıl hocası oldu. Konu X’ler ve O’lar hakkında değil, genç bir oyuncu için NFL’deki yaşam hakkında daha çok şey var. “Bir çok ekstra şey, ekstra şeyler, haftasında bir tür numara çevirme, çalışma haftası, kendini nasıl hazırladığı – I Bunların genç bir oyuncu olarak ince ayar yaptığınız şeyler olduğunu düşünün, dedi Smith. “Sizin için neyin işe yaradığını ve nasıl hazırlandığınızı, zihniyetinizi, bunun gibi şeyleri bulmalısınız. … ve sadece onun yanında olmak, etrafta olmak. “Haskins güçlü bitirdi – son iki maçında 394 yarda ve dört gol atarak – bu yüzden 2020’ye ilk oyun kurucu olarak girecekti. Yine de, eğer Smith geri döndü, tanıdık bir role geri dönecekti.

Colin Kaepernick’in yedeği olarak San Francisco’daki zamanını tamamladı. Ve Kansas City, Smith hala başlangıç ​​iken, Patrick Mahomes’i seçti. Mahomes’in yakında işine gireceğini bilerek hazırlanmasına yardım etti, ancak şimdilik, Smith’in listesinde Haskins’e karşı rekabet etmek pek üst sıralarda değil.

Bu, sahaya geri dönmekle ilgili. “Onun yolu ve yörüngesi ve benimki birbiriyle hiç çelişmiyor, dedi Smith.” Bunun herhangi bir anlatımı gerçek değil. Odak noktam, özellikle olduğum yere ve hatta daha iyi bir yere geri dönmek ve bu, aynı zamanda iyi bir takım arkadaşı olamayacağım anlamına gelmez. Bu şeyler birbirinden özel değil. Bunu yol boyunca öğrendim.

Gençken bana yardımcı olan ve birçok farklı adamdan öğrenen adamlara çok minnettarım ve bunu herkes için yapmak bir takım arkadaşı olarak benim işim gibi hissediyorum – sadece Dwayne değil kaynakların ESPN’den Adam Schefter’e Pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre, 30 Aralık 2019 ESPN Haber Hizmetleri Washington Redskins’in eski Carolina Panthers koçu Ron Rivera’yı bir sonraki baş antrenörü olarak işe alması bekleniyor. Washington’un takım başkanı Bruce Allen ile yollarını ayırdığı aynı gün Redskins, hamlelerin 14 sezon boyunca play-off maçı kazanamayan bir franchise’ı yeniden canlandıracağını umuyor ve seyirci sayısının düşmesi ile karşılaşıyor.Rivera, sahibi Dan Snyder tarafından işe alınan yedinci baş antrenör oldu. 57 yaşındaki Rivera bir azınlık adayı olduğu için Redskins, Rooney Kuralını hemen yerine getirebilir. Carolina, Rivera’yı 3 Aralık’ta 5-7’lik bir rekorla kovdu ve herhangi bir açılış için güçlü bir aday olarak görüldü. Redskins vardı gelecekteki NFL baş antrenörleri Kyle Shanahan (hücum koordinatörü), Sean McVay (dar uçlar) ve Matt LaFleur (oyun kurucular), Jay Gruden’ı işe almadan sadece bir sezon önce 2013’te kadrosunda.

O zamandan beri NFL baş antrenörleri olarak 69-43 (.616 galibiyet) almak için birleştiler. – ESPN İstatistikleri Bilgi Redskins, altıncı sezonuna 0-5 başladıktan sonra Jay Gruden’ı kovdu. Bazı oyuncular disiplinsizlikten şikayet ettiler, geçici koç Bill Callahan düzeltmek istediğini söylediği bir şey. 2013’te teknik direktör Mike Shanahan’ın görevden alınmasından bu yana Washington’un futbol meselelerinin ana sesi Allen’dı. ancak 2016 sezonundan sonra kovuldu ve Allen kontrolü geri aldı.

Snyder, 2009 sezonunun sonlarında en iyi yöneticisi olması için Allen’ı işe almıştı. Takım Pazartesi sabahı Allen’ın devrilmesiyle ilgili olarak Snyder’dan bir açıklama yaptı: “Bu sezon sona ererken, Bruce Allen Washington Redskins Başkanı olarak görevinden alındı ​​ve Tutkulu hayran kitlemiz gibi, bizden önce gelen büyük Redskins takımları, antrenörleri ve oyuncuları tarafından belirlenen yüksek standartları karşılamadığımızı biliyorum. Takım liderliğimizi, kültürümüzü ve sürecimizi yeniden değerlendirirken Futbol maçlarını kazanarak, tekil odağımızı yenilemek ve şampiyonluk futbolunu Washington DC’ye geri getirme amacımızı yenilemek için önümüzde yatan fırsatlar için heyecanlıyım. “Şimdi takım Rivera’ya dönüyor.

2015’ten beri playofflara çıkmayan ve 2005’ten beri sezon sonrası maçlarını kazanmayan bir franchise’ı yeniden canlandırmaya çalışacak. Washington ev oyunlarına katılım düştü ve rakip taraftarlar çoğu zaman Redskins taraftarlarını geride bıraktı. Washington, katılımda NFL’de 19. sırada ve bu sezon kullanılan koltuk yüzdesinde 30. sırada yer aldı.Editörün Seçtikleri Washington’da Bruce Allen altında neyin yanlış gitti – ve sonraki Skins ‘Smith ön büro değil sahada olmak istiyor NFL koç atışları, işe alımlar ve açılışlar: Bilmeniz gereken her şey2 RelatedRivera, devralmadan önceki sezonda 2010’da 2-14’e giden Panthers’ı hızla geri çevirdi.

Üç sezon sonra 12-4 oldular. 2015’te 15-1 yaşındalar ve Super Bowl’a ulaştılar. Rivera, Carolina ile 76-63-1’lik bir rekor kırdı, ancak Panthers’ın sekiz tam yılında sadece üç kazanan sezonu vardı. 2014’te 7-8-1’lik bir rekorla playofflara dört kez ulaştılar ve NFC South’u üç sezon üst üste kazandılar. “Carolina’da Rivera için oynayan korner oyuncusu Josh Norman, oyunculardan en iyi sonucu aldığını söyledi. . “Ve sadece oyuncular değil, erkekler. Erkekleri ve adamları inşa ediyor ve aynı zamanda karakter de geliştiriyor. ” Norman, Redskins’in kültürünün baş koç olarak Rivera ile tamamen farklı olacağını söyledi.

Bu, Allen’ın sorumlu olduğu bir sorun oldu ve hatta oyun kurucu Case Keenum Pazartesi günü organizasyon hakkında şunları söyledi: “Ele alınması gereken bazı kültürel şeyler olduğunu düşünüyorum.” Bu arada Washington, göz ardı edilemeyecek kadar düştü. 1972 ile 1991 yılları arasında beş Super Bowls’da oynayan ve üç kazanan bir franchise. Franchise çatışmalarla kuşatılmış; Redskins’in futbol departmanının eski bir üyesi, “futbol dışı insanlar” olduğunda takımın tekrar kazanacağını söyledi. Futbol kararları vermeyi bırak. “Oyuncular, Redskins Park’taki soyunma odasının dışındaki genel kültürden sık sık şikayet ediyorlar. Diğer şeylerin yanı sıra, son yıllarda güncellenmiş olmasına rağmen NFL’de en çok geride kalan bir tesise işaret ediyorlar. Bu sezon, Önemli bir hikaye, yedi kez Pro Bowl ile mücadele eden Trent Williams’ın gecikmesini içeriyordu.Allen, 29 Ekim tarihine kadar onu takas etmedi ve Williams’ı takıma rapor vermeye yönlendirdi – aynı zamanda güven kaybından dolayı franchise’ı mahvetti. tıptan sorunlar.

Williams daha sonra Redskins kendisini takas etseydi hiçbir şey söylemeyeceğini söyledi; Takım arkadaşlarından güçlü bir destek aldı ve Redskins’in neden değişime ihtiyaç duyduğunu da ekliyor. Kaynaklar, Redskins’in güçlü bir lidere ihtiyaç duyduklarını bildiklerini, daha önce baş antrenörlük deneyimine sahip ve başarılı olan biri olduğunu söyledi.Rivera, Carolina’da oyunculara karşı sağlam olduğu ve aynı zamanda onları sahanın ötesinde tanıdığı için bir üne sahipti. Ayılar Super Bowl’a ulaştığında 2006’da Chicago’nun savunma koordinatörüydü. 2008’den 2010’a kadar San Diego Chargers ile aynı rolü üstlendi.

Carolina onu Ocak 2011’de baş antrenör olarak işe aldı. Rivera, ilk iki sezonunda muhafazakar olduğu için Panterler ile ün kazandı. Ancak 2013’te taktikleri değiştirdi ve diğerlerinin belirli oyun çağrılarında kumar dediği şey için “Riverboat Ron” olarak tanındı; kararları “hesaplanmış riskler” olarak nitelendirdi. Washington’da, oyun kurucu Dwayne Haskins de dahil olmak üzere birçok genç oyuncunun olduğu bir takımı miras alacak. Sezonun sonunda, kısmen sakatlıklar nedeniyle, Redskins, tutarlı başlangıçlar olarak 25 yaşında veya daha küçük 12 oyuncuyu kullandı. Washington aynı zamanda No.

2020 NFL seçmelerinde 2 seçim. Allen’ın franchise ile bir mirası vardı. Babası George, 1971’den 1977’ye kadar Redskins’e koçluk yaptı ve takımı Miami’ye kaybettiği ilk Super Bowl’a götürdü.

moeshen